luni, 17 octombrie 2011

Be ready, it's coming!

O noua editie incepe acum sponsorizata de Libraria Online Libris






Ce trebuie sa faceti:


*Sa ma urmariti prin Google Friends Contact
*Sa-mi spuneti intr-un comentariu la postul acesta cu ce nume ma urmariti, ce carte va alegeti de pe www.libris.ro si sa va motivati alegerea. (valoarea premiului trebuie sa fie de maxim 40 RON)
*Sa scrieti intr-un post pe blogul vostru (cine are) despre acest concurs si sa-mi lasati link-ul tot in comentariu.
*Concurul dureaza din 17 Octombrie pana in 24 Octombrie


Succes tuturor!

45 de comentarii:

  1. GFC:Muneca Chucky
    imi doresc cartea Altfel de ingeri pentru ca din cate am citit despre ea este inspaimantatoare,cu o savuroasa poveste despre Dru care vaneaza creaturi numite zombii,ceea ce pana acum nu prea am mai auzit,iar zombii sunt un domeniu pe care pot zice ca il savurez de la anime-uri si filme si acum chiar vreau sa citesc aceasca carte pentru ca vreau sa vad daca senzatia de spaima e aceeasi ca la un film.

    http://munecachucky.blogspot.com/2011/10/un-nou-concurs-pe-world-of-books.html

    Succes tuturor si sper sa am noroc,imi doresc atat de mult aceasta carte.

    RăspundețiȘtergere
  2. GFC: Addicted
    Imi doresc Treisprezece ore - Deon Meyer. Am vazut-o in librarie si mi-a placut, m-a atras descrierea si ador cartile de acest gen. Consider ca poate fi o carte foarte buna.
    Link: http://sadisticpsiko.blogspot.com/2011/10/giveaway_17.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    GFC: Mad@
    Imi doresc Micutele mincinoase - http://www.libris.ro/literatura-universala/micutele-mincinoase---sara-shepard-LED973-102-317-5--c7509--p368247.html
    Deoarece am incput sa urmaresc filmul si este foarte interesant, dar vreau sa cunosc si cealalta fata - a cartilor.
    Am postat aici: http://lifepassionandbeauty.blogspot.com/p/giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC :Andreea
    As vrea http://www.libris.ro/literatura-universala/vampirii-din-morganville-3-aleea-intunericului---LED973-102-313-7--c7509--p368852.html deoarece am citit primele doua volume si mi-ar placea tare mult sa vad cum se continua povestea si in acest volum.

    RăspundețiȘtergere
  5. salut,te urmaresc cu numele shakuka;
    cartea aleasa: Programare concurenta si paralel-distribuita in Java - Ernest Scheibe - pentru ca sunt pe domeniu
    link: http://shakuka.blogspot.com/2011/10/world-of-books-be-ready-its-coming.html
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. 1.GFC: Bivolaru George-Cristian
    2.Cartea dorita: Ford county - John Grisham http://www.libris.ro/literatura-universala/ford-county---john-grisham-RAO973-8251-04-2--c7509--p365381.html Am citit cartile scrise de John Grisham un adevarat maestru al thriller-ului juridic. Ford County singurul volum de povestiri al autorului nu l-am citit insa.
    3. link : http://centerreports.blogspot.com/2011/10/concurs-world-of-books.html

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC: Oana

    Cartea pe care mi-o doresc: Daniel Goleman - Inteligenta emotionala (http://www.libris.ro/psihologie-practica/inteligenta-emotionala---daniel-goleman-CVE973-669-328-1--c7972--p317523.html)

    Imi doresc sa catig aceasta carte deoarece este o carte foarte buna, imi place si merita sa se afle in biblioteca mea!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.libris.ro/literatura-universala/academia-vampirilor-vol-5---limitele-spiritului---LED973-102-259-8--c7509--p366746.html
    pentru ca este o carte superba si pentru ca ador seria, contine tot ce iubesc mai mult, prietenie, loialitate, iubire, legaturi de sange, happy end
    GFC:andra lavander

    RăspundețiȘtergere
  9. Boncea Cristina
    Carte: http://www.libris.ro/literatura-fantasy/oracolul---catherine-fisher-COR973-128-334-0--c7883--p366747.html
    Crisa- GFC
    de ce: am al doilea volum, castigat tot la un concurs dar nu pot incepe sa citesc colectia cu al doilea volum, asa ca mi-l doresc pe primul.

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC: kyky Tm
    Imi doresc cartea Altfel de ingeri.
    http://www.libris.ro/literatura-fantasy/altfel-de-ingeri-vol-1---lili-st-crow-LED98-78-973-102-361--c7883--p372590.html
    De ce o vreau? Pentru ca sunt o mare fana a cartilor fantasy, si numai descrierea acestei carti ma face sa mi-o doresc mai mult decat isi poate chiar propia mea gandire da seama. Chiar titlul imi sugereaza mister, si ma invaluie intr-o aura de curiozitate, care creste pe zi ce trece. Tot ce pot spune este ca as fii foarte fericita daca as avea ocazia sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Andrei Plesu mi se pare un scriitor desavarsit, de aceea as vrea sa citesc si "Despre iingeri" o carte care m-a atrs chiar de la descrierea de pe coperta: „Pentru unii, înţeleg foarte bine, a vorbi, astăzi, despre îngeri sună ca nuca-n perete. Dar în definitiv nu toţi trebuie să ajungem analişti politici, tranzitologi, profesionişti ai reformei. E bine ca în orizontul nostru mental să apară, din când în când măcar, şi lucruri mai puţin subînţelese, mai puţin actuale. Altfel ne înţepenesc încheieturile şi murim de plictiseală. Reflecţia despre îngeri poate fi, vă asigur, o bună terapeutică pentru combaterea mediocrităţii intelectuale, de a cărei ameninţare nu scapă nimeni.“

    GFC: Myuuki
    http://screamerase.blogspot.com/2011/10/concurs_3917.html

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma inscriu din nou! Muhaha
    Te urmaresc cu numele *in mod evident* Grell, si mi-am ales 'The city & the City' the China Mieville, pentru ca am o mare obsesie cu autorul si din cauza ca vreau sa am si versiunea in romana a cartii in biblioteca :D
    Uite linku aicisa
    http://devastatinglygrey.blogspot.com/2011/10/si-iar-ma-inscriu-la-concursuri.html

    Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: Alexandra.
    As vrea cartea: 500 de sfaturi de fotografiere pentru ca imi doresc sa devin un fotograf mai bun.
    Nu am blog..
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: Oana Cimpeanu
    Imi doresc cartea Micutele mincinoase vol. 3: Perfect - Sara Shepard deoarece am citit primele 2 carti, iar serialul este unul dintre preferatele mele, alaturi de The lying game inspirat din cartile aceleasi scriitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Nume GFC: Larisa
    Imi doresc cartea Cosmarul de John Saul pentru ca alaturi de Stephen King il consider un maestru al genului horror/thriller si aceasta carte imi lipseste din colectie, fiind una pe care as citi-o pe nerasuflate din cauza continutului plin de adrenalina.
    http://www.libris.ro/literatura-universala/cosmarul---john-saul-RAO973-103-098-0--c7509--p322655.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!
    Prin GFC urmaresc blogul cu numele roxana elena.
    Mi-as dori http://www.libris.ro/literatura-universala/gradina-uitata---kate-morton-HUM978-973-689-413-8--c7509--p372429.html "Gradina uitata" de Kate Morton deoarece am mai citit o carte de aceeasi autoare care mi-a placut mult si as vrea sa vad cum este si aceasta.
    Din pacate nu am blog, deci nu pot sa postez despre acest concurs :)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna, eu te urmaresc cu numele de "Paul" ala cuprins intre note muzicale :))...
    Cartea aleasa este Altfel de ingeri vol 1 - Lili St. Crow ...Pare o serie interesanta si cred ca merita sa o incep!...Bafta la toti!

    RăspundețiȘtergere
  18. buna!
    te urmaresc cu numele de alexa yoana
    http://www.libris.ro/literatura-fantasy/instrumente-mortale-vol-1-orasul-oaselor---LED973-102-319-9--c7883--p370162.html

    Imi doresc cartea "Orasul oaselor", primul volum din seria "Instrumete mortale" de Cassandra Clare. Am auzit/ citit multe lucruri bune despre aceasta serie. Cei care au citit-o deja nu regreta si s-au indragostit de Clary si de minunata lume creata de Cassandra. Primul capitol al acestui volum l-am citit online pe net si mi-a placut foarte mult. Chiar am ramas surprinsa cand am vazut cat este de frumos. Si imi doresc f. mult sa citesc continuarea. Din pacate n-am apucat sa mi-l achizitionez, deoarece, sa fim sinceri, sunt o groaza de carti interesante si atractive in librarii si pe siteurile de specialitate, dar nu multi si le permit pe toate. Asa ca m-am decis sa-mi incerc norocul la concursul vostru. Chiar vreau sa intru in fabuloasa poveste creata de Cassandra, sa fac cunostinta cu personajele acestei serii si sa trec alaturi de ei prin tot felul de aventuri care de care mai palpitante.

    RăspundețiȘtergere
  19. deja tind sa ma repet, dar...
    GFC: MADA
    Ce vreau: Drept de viata si de moarte, Amelie Nothomb
    De ce: e smechera si o super vreau!

    RăspundețiȘtergere
  20. GFC: lucy
    Imi doresc cartea Se numea Sarah - Tatiana De Rosnay deoarece citind recenzia romanului de ceva timp am ramas miscata de ideea, de actiunea cartii.
    Sper sa o castig, iar daca nu se va intampla oricum o voi cumpara candva pentru ca sunt sigura c-mi vaplacea mult.

    RăspundețiȘtergere
  21. nedelcu mirela, gfc:mirela_8923 imi doresc mult placeri interzise de laurell k hamiltonnedelcu mirela, gfc:mirela_8923 imi doresc mult placeri interzise de laurell k hamilton

    RăspundețiȘtergere
  22. Te urmăresc ca Ştefana Alexandra
    Am postat aici: http://valsulfluturilor.blogspot.com/2011/10/concurs-be-ready-its-coming.html

    Aş dori Casa noptii - Vol. 6: Tentatia - P.C. Cast, Kristin Cast pentru că am citit primele cinci cărţi din serie şi mi-au plăcut suficient de mult pentru a dori o continuare. În plus cartea chiar merită citită din moment ce e prima din cărţile din serie în care au loc schimbări de perspectivă.

    RăspundețiȘtergere
  23. 1. Te urmaresc prin GFC cu numele: Dreams*Link
    2. Cartea aleasa: Nu stiu daca este posibil, dar mi-as dori doua carti de pe Libris, ambele acumuland cei 40 de lei. Acestea sunt doua carti importante care imi lipsesc din biblioteca si pe care mi le doresc enorm de mult:
    a) Jurnelele lui Stefan (vol. 3) - Nesatul (http://www.libris.ro/literatura-fantasy/jurnalele-vampirilor-jurnalele-lui-stefan-vol-3-LED978-973-102-374-8--c7883--p372839.html)
    b) Jurnalele Vampirilor vol. 6 Intoarcerea: Suflete-umbra (http://www.libris.ro/literatura-universala/jurnalele-vampirilor-6-intoarcerea-suflete-umbra-LED978-973-102-354-0--c7509--p370763.html)
    3. Postare pe blog:http://fantasy-link.blogspot.com/2011/10/concurs-pe-world-of-books.html
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. GFC: Geo.
    Imi doresc ca premiu Prima noapte de Marc Levy [http://www.libris.ro/literatura-universala/prima-noapte---marc-levy-TRE973-707-401-0--c7509--p363612.html] deoarece imi place stilul lui de a scrie.
    Am scris despre concurs aici: http://rebellionabsentee.blogspot.com/p/giveaways.html

    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  25. Nume GFC: Sayuki
    Cartea pe care o vreau: Rosu de rubin deoarece descrierea ma atrage foarte tare si am auzit doar pareri de bine despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  26. cartea pe care o vreau este:http://www.libris.ro/literatura-universala/ingerul-noptii---becca-fitzpatrick-LIT973-675-878-2--c7509--p366615.html
    nume:gheorghiev alexandra ioana
    gfc:gheorghiev alexandra

    RăspundețiȘtergere
  27. Urmaresc blogul cu numele Vero234.
    As dori: http://www.libris.ro/literatura-universala/cei-frumosi-si-blestemati---f-scott-fitzgerald-POL973-46-1058-7--c7509--p312273.html
    pentru ca sunt pasionata de acea epoca.

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi doresc aceasta carte: http://www.libris.ro/literatura-universala/instrumente-mortale-vol-2-orasul-de-cenusa---LED973-102-300-1--c7509--p369895.html deoarece mi-a placut mult ptimul volum si as dori sa il citesc si pe acesta.
    Am postat aici: http://thepurplespringgirl.blogspot.com/2011/10/concurs.html

    RăspundețiȘtergere
  29. Urmaresc blog-ul prin GFC cu numele: maddailade. (Am uitat sa precizez in primul comentariu.)

    RăspundețiȘtergere
  30. GFC: Alexxa All

    Carte:Lupii din Mercy Falls vol.1: Fior - Maggie Stiefater

    Sa fiu sincera imi doresc aceasta carte fiindca am auzit doar laude la adresa ei si mi-a tot fost recomandata de o multime de persoane.Am citit si descrierea si mi s-a parut destul de interesanta. E exact genul meu de carte.

    Link: http://whatswithallex.blogspot.com/2011/10/contest_24.html

    RăspundețiȘtergere
  31. GFC:monika.love96
    Imi doresc cartea Sacrificiul Final de Richelle Mead deaoarece este ultimul volum din seria mea preferata,Academia Vampirilor

    RăspundețiȘtergere
  32. http://www.libris.ro/literatura-fantasy/instrumente-mortale-vol-1-orasul-oaselor---LED973-102-319-9--c7883--p370162.html
    urmaresc blogul prin gfc giorgiana turcu
    imi doresc de catva timp aceasta carte, nu am avut norocul sa o am pana acum, am citi cateva pagini si am admirat-o in librarii si in hypermarket, i-am citit recenzia si mi s-a parut o carte pe care o citesti pe nerasuflate, interesanta si palpitanta
    Multumesc pentru sansa

    RăspundețiȘtergere
  33. Te urmaresc cu numele Carmine
    Doresc cartea Fundatia Paradis,de Liza Marklund, fiindca am citit alte 2 carti din serie si au fost pe gustul meu
    Am postat: http://sulphurize.blogspot.com/2011/10/giveaway_24.html

    RăspundețiȘtergere
  34. GFC: Adela

    Imi doresc sa castig cartea: http://www.libris.ro/psihologie-practica/inteligenta-romantica---mary-valentis-john-HUM973-50-2507-6--c7972--p359514.html deoarece am citit cartea lui Daniel Goleman - "Inteligenta Emotionala" si mi-a placut foarte mult, am gasit-o extrem de constructiva si folositoare. Aceasta, fiind fundamentată pe teoriile psihologului Daniel Goleman, ma astept sa fie la fel de folositoare ca "Inteligenta Emotionala", si-n plus, mi-ar completa colectia de carti din acelasi domeniu!

    Multumesc pt sansa!

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi doresc Anna Gavalda-Impreuna( http://www.libris.ro/literatura-universala/impreuna---anna-gavalda-POL973-46-0052-4--c7509--p312018.html ) deoarece am vazut ecranizarea sa si imi doresc sa citesc si cartea.

    RăspundețiȘtergere
  36. GFC:Waryna
    Imi doresc Cele noua vieti ale lui Chloe King - Cartea intai: Caderea de Liz Braswell Alias Celia Thomson deoarece am vazut serialul si mia placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  37. GFC:Ramona Alexis
    Imi doresc foarte mult cartea Cele noua vieti ale lui Chloe King, nu numai pentru ca este ceva nou, diferit de celelalte carti, dar si pentru ca mi-a placut foarte mult filmul si chiar daca s-a anulat, as fi incantata sa citesc cartea:)

    http://www.libris.ro/literatura-universala/cele-noua-vieti-ale-lui-chloe-king---cartea-intai-LED978-973-102-395-3--c7509--p374511.html

    PS:Sper ca nu e prea tarziu sa ma inscriu la acest minunat concurs, abia acum am aflat de blogul acesta:)

    RăspundețiȘtergere
  38. GFC:gabytza_karateka
    as vrea aceasta carte:http://www.libris.ro/psihologie-practica/iubirea-ca-un-mod-de-viata---gary-chapman-CVE973-669-977-1--c7972--p362771.html

    deoarece, as vrea sa stiu mai multe despre subiectul cartii

    RăspundețiȘtergere
  39. Particip si eu, desi cu siguranta nu voi castiga! Urmaresc blogul prin GFC cu numele Laurentzyu si am postat pe blogul meu despre concurs aici (http://laurentzyubooks.blogspot.com/2011/10/ultima-zi-de-concurs-pe-world-of-books.html)! Imi doresc sa castig INITIEREA, cel de-al doilea volum al seriei Academia Vampirilor de Richelle Mead! Am citit primul volum al acestei serii si m-a fermecat stilul autoarei de a scrie. M-am indragostit de personajele atat de bine conturate si vreau sa ma avant mai adanc in aceasta aventura care pare fara sfarsit, si cum astfel sa o fac daca nu prin devorarea celui de-al doilea volum al seriei mele preferate! Chiar imi doresc sa castig, desi stiu ca nu am niciun strop de noroc la concursurile cu tragere la sorti! Oricum, succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna!
    Numele cu care te urmaresc este Andreea Iarina.
    Cartea aleasa este " Calaul dragostei si alte povesti de psihoterapie " (http://www.libris.ro/psihologie-psihanaliza/calaul-dragostei-si-alte-povesti-de-psihoterapie---TRE973-707-174-3--c7938--p325103.html ). Imi place foarte mult Irvin Yalom, insa nu am avut ocazia sa ii citesc toate cartile. Este una dintre cartile pe care mi le doresc de ceva timp. Sunt pasionata de psihologie, si de psihoterapie in special.
    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna, te urmaresc prin GFC cu numele de Oanna. Cartea pe care mi-o doresc este Cele noua vieti ale lui Chloe King. Cele 10 episoade ale serialului m-au captivat pe deplin si am regretat anularea acestuia, si de aceea imi doresc cartea pentru a putea afla continuarea aventurilor lui Chloe.

    RăspundețiȘtergere
  42. http://www.libris.ro/dezvoltare-spirituala/puterea---rhonda-byrne-ADD978-606-8080-56-7--c7973--p374209.html
    As dori Puterea pentru ca am citit Secretul de acelasi autor si mi-a placut! Mi se pare ca Secretul ar avea o continuare si dupa cum arata coperta acestei carti cred ca aceasta este continuarea:)

    RăspundețiȘtergere
  43. Am citit a treia cerinta dupa ce am trimis comentariul, astfel pun adresa blogului pe care am postat despre concurs in acest com:http://booksvps.wordpress.com/2011/10/24/concurs-4/

    RăspundețiȘtergere
  44. am postat si eu ieri, dar nu vad comentariul...

    RăspundețiȘtergere