luni, 25 iulie 2011

A book is screaming for a winner

Azi s-a facut timpul sa deschid o noua editie cu Giveaway pe acest blog. 
Ca deobicei cartile sunt furnizate de Libraria Online Libris.





Ce trebuie sa faceti:


*Sa ma urmariti prin Google Friends Contact
*Sa-mi spuneti intr-un comentariu la postul acesta cu ce nume ma urmariti, ce carte va alegeti de pe www.libris.ro si sa va motivati alegerea. (valoarea premiului trebuie sa fie de maxim 40 RON)
*Sa scrieti intr-un post pe blogul vostru (cine are) despre acest concurs si sa-mi lasati link-ul tot in comentariu.
*Concurul dureaza din 24 Iulie pana in 1 August
*Castigatorii se vor alege cu Random.Org





Succes tuturor!

40 de comentarii:

  1. vreau Drept de viata si de moarte de Amelie Nothomb pentru ca este autoarea mea preferata, am 10 carti de la ea deja, and i'm still counting! :)

    te urmaresc cu numele Mada. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Te urmaresc prin GFC cu numele Alexandra Simon.
    Cartea pe care as vrea sa o castig este scrisa de Paulo Coelho - La raul Piedra am sezut si-am plans deoarece citesc cartile lui Coelho de cateva luni, si pur si simplu sunt indragostita de felul cum scrie. Pana acum am 4 carti din colectia lui, si am reusit sa citesc 5, a5-a am imprumutat-o de la biblioteca pentru ca nu am mai gasit nicio promotie pe net sa o cumpar. :D

    Nu am blog.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te urmăresc prin GFC cu numele Mademoiselle !
    Aleg cartea Ultimul cantec - Nicholas Sparks pentru ca am vazut filmul şi am fost plăcut impresionată. Şi pentru că ştiu că o carte nu se compară cu ecranizarea îmi doresc tare mult să o şi citesc!
    Link : http://dozeinvise.blogspot.com/2011/07/giveaway-cu-carti-logic-nu.html

    Succes tuturor !! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Te urmaresc cu numele Geo.
    As rvea sa castig cartea "Codul lui DaVinci" de Dan Brown, pentru ca am auzit ca autorul scrie foarte bine, iar filmul chiar mi-a placut si m-a facut curioasa.

    Am scris pe blogul meu: http://rebellionabsentee.blogspot.com/2011/07/giveaway-by-emily_26.html

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC: Niiic

    Mi-am ales cartea "Idiotul de F.M. Dostoievski" deoarece am citit cateva romane de-a lui si mi-au placut tare mult. Am ajuns obsedata de capodoperele sale. Mi-as dori tare mult si acest roman "Idiotul", in ciuda faptului ca am auzit ca este putin greoi, ma incumet sa il citesc!!

    Am postat aici: http://am-visat-ca-visez.blogspot.com/2011/07/book-is-screaming-for-winner.html

    RăspundețiȘtergere
  6. o întrebare:
    la Giveaway pot participa doar cetățenii României sau și din Republica Moldova. (și cum voi primi cartea dacă sunt din R. Moldova?)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!
    GFC: Anamaria T
    Mi-ar placea foarte mult sa citesc Iti amintesti de mine? - Sophie Kinsella deoarece este o carte foarte amuzanta, de citit in vacanta zic eu si este totodata o carte relaxanta.
    "Eroina romanului, Lexi Smart, se trezeste intr‑un spital londonez si are o mare surpriza. Abia scapata dintr‑un accident de masina (cu propriul Mercedes), si‑a pierdut o bucata consistenta de memorie, mai precis trei ani, si este pe cale sa afle cit de mult s‑au schimbat lucrurile intre timp. "
    Cel mai amuzant este insa faptul ca Lexi va afla ca este casatorita, si mai are si un amant. Sunt foarte curioasa sa citesc cum va scapa Lexi din situatiile care se vor ivi.
    Sunt sigura ca va fi o carte care imi va placea foarte mult.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @Gabrielle: poate participa oricine atat timp cat adresa de livrare a produsului este in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!
    GFC: monika.love96
    Mi-ar place foarte mult sa castig carte "Mai las-o moale cu fantomele" scrisa de Megan Crewe.

    Pe mine,la aceasta carte m-a impresionat foarte mult faptul ca desi este la varsta adolescentei, Cass McKenna,nu are prieteni umani.Singurii ei prieteni sunt doar fantomele fostilor ei colegi,si cea a surorii ei.
    La aceasta varsta,toti ar trebuii sa se distreze,sa aiba prieteni,sa mearga la film,si sa faca toate acele greseli pe care toti le fac,cand ajung in acest moment al vietii.Insa daca nu ai pe cineva cu care sa faci toate aceste lucruri,este foarte urat.Chiar daca ai fantomele de partea ta,si in plus...sa fim seriosi,ele nu pot face foarte multe lucruri.
    Totusi la fantome exista si o parte mai buna,mai ales atunci cand tu esti singura care le vede.Ele nu te pot trada,nu pot pleca de partea celor care sunt mult mai populari decat tine si in plus pot afla sectre despre ceilalti.
    Asta face Cass cu ajutorul prietenilor ei,fantome.Ea afla sectre despre cei mai ingamfati elevi din scoala.
    Totusi,toate acestea se schimba atunci cand vicepresedintele consiliului de elevi,afla ce poate face Cass.El ii cere ajtorul fetei,pentru a putea vorbii cu mama lui.Dar oare ea il va ajuta?Oare va avea Cass incredere in el?
    In plus aceasta este o portita pentru Cass.O portita prin care ea are sansa sa se imprieteneasca din nou cu oamenii.Sa invete sa aiba din nou incredere in ei,si sa isi faca din nou prieteni de varsta ei.Prieteni care sunt in carte si oase,si pe care ii poate vedea toata lumea.O cale cu ajutorul careia oamenii nu o vor mai vedea ca alta data.O ciudata.
    Dar oare Cass va avea curajul sa treaca dincolo de portita?
    Da.Ea,il ajuta pana la urma pe Tim,si afla ca el nu este pana la urma un baiat asa rau,si ca el are intradevar mare nevoie de ajutor.Si prin acest mod,ea are o sansa,ca sa se bucure din nou de viata de om.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am uitat sa zic ca am postat aici: http://monika96.wordpress.com/concursuri/concurs-20/

    RăspundețiȘtergere
  11. Gfc-Blacky.
    Eu as dori sa castig al doilea volum din seria Vampirii din Morganville,adica Balul fetelor moarte.De ce?MI-a placut foarte mult primul volum si sunt curioasa sa aflu ce se intampla in continuare.La inceput nu am fost interesata deoarece mi-am spus in gand mereu "Inca o serie cu vampiri..nu cred ca e ceva interesant..",dar uite ca mi-am schimbat parerea.Imi doresc foarte mult sa castig aceasta cartea deoarece finalul primei cartii ma lasat in ceata.Vreau sa aflu ce o sa se intample cu Michael si cu Shane..Multa lume lauda aceasta serie si de ce sa nu o fac si eu?
    Presimt ca acest volum este la fel de interesant ca si primul.

    Am postat pe blogul meu : http://magic-world-of-books.blogspot.com/2011/07/concurs-pe-blogul-world-of-books.html

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC: Wanna

    Mi-as dori "Plexus" de Henry Miller. Am citit prima carte din trilogie, "Sexus" pe care am savurat-o pur si simplu. De aceea, as fi curioasa sa citesc si celelalte doua volume. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Te urmaresc cu numele de Raina-Andra.
    Imi doresc cartea "Memoriile unei gheise" de Arthur Golden.Am citit atat de multe comentarii,recenzii si recomandari legate de carte incat cred ca este intr-un cuvant minunata.Mi-ar placea sa citesc aceasta carte pentru a ma afunda intr-un lume interzisa si totodata spectaculoasa,o lume a gheiselor.
    Am postat aici:http://the-wind-of-change.blogspot.com/2011/07/concurs-pe-blogul-world-of-books.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna!
    Te urmaresc cu numele de Geanina!
    Cartea aleasa este Obsesia de P.C.& Kristina Cast.
    AM pus link-ul pe twiiter: http://twitter.com/#!/GeaninaG/status/95956573427478528

    RăspundețiȘtergere
  15. Te urmaresc prin GFC cu numele: maddailade.
    Am postat aici:
    http://thepurplespringgirl.blogspot.com/p/giveaways.html

    Imi doresc mult volumul 3 al seriei Vampirii din Morganville deoarece nu am in biblioteca decat primele doua volume care "plang" dupa o continuare.:D

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna.
    Te urmaresc prin GFC cu numele de Dreams*Link.
    Am postat pe blog: http://fantasy-link.blogspot.com/2011/07/book-is-screaming-for-winner.html

    Cartea pe care mi-o doresc atat de mult poarta numele de "Cercul secret:Ritualul" scrisa de L.J. Smith, deoareceam primit de curand a treia carte a seriei si nu ma pot apuca de ea pana nu o citesc pe prima. Incercarile prin carte trece personajul principal, Cassie Black, m-au impulsionat, la fel ca si numeroasele recenzii pe care am avut ocazia sa le citesc.
    Iti multumesc pentru sansa si iti doresc cat mai multe concursuri. XOXO

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna! Felicitari pentru concurs.
    Te urmaresc pron GFC cu numele: vampirika
    Mi-ar place foarte mult sa castig carte: Balul fetelor moarte volumul 2 din seria Vampirii din Morganville. Mi-o doresc pentru ca mi-a placut mult primul volum si sunt foarte curioasa ce urmeaza.
    am postat aici: http://iansomelhalder.blogspot.com/2011/07/book-is-screaming-for-winner.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, te urmaresc prin GFC cu numele de Oanna.
    Cartea pe care o doresc este "Femeia in negru" de Susan Hill. Scurta descriere de pe coperta m-a convins ca este o carte pe gustul meu. "O excelenta poveste cu stafii...de o stranietate superba...o lectura fascinanta".

    RăspundețiȘtergere
  19. Te urmaresc cu nume Yana.
    As vrea cartea "Ultimul cantec" de Nicholas Sparks, deoarece filmul mi-a placut mult dar am auzit ca merita citita si cartea si ca ar fi mai buna ca filmul.

    Am postat aici: http://equinoxtime.blogspot.com/2011/07/giveaway-by-emily-2.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna!
    Te urmaresc cu numele de Kristine-B
    Imi doresc volumul trei din seria Casa Noptii pentru ca am inceput sa citesc cartile si m-am oprit aici, dar vreau sa le reiau
    Postul este aici: http://kristine-bb.blogspot.com/2011/07/concurs-la-em.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna!
    Te urmaresc prin GFC cu numele Larisa.(nu am blog)
    Imi doresc foarte mult volumul al doilea din "Micutele mincinoase" deoarece datorita serialului nu demult aparut, mi-a starnit curiozitatea sa citesc si cartile fiindca niciodata o carte nu se compara cu un film sau serial...
    Multumesc! Kisses

    RăspundețiȘtergere
  22. GFC: Simonikool
    My post is here: http://simonikool.blogspot.com/2011/07/muzica-si-carti.html
    Alegerea mea este: "Tropicul capricornului"-Henry Miller

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Te urmaresc cu numele !Melamine si imi doresc cartea ,, Misterioasa disparitie a Katharinei Linden " scrisa de Helen Grant , deoarece mi se pare foarte interesanta.
    Postare:
    http://fireworksinmyheart.blogspot.com/2011/07/book-is-screaming-for-winner.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, te urmaresc cu GFC cu numele Cristina
    Cartea pe care o doresc este Pacientul englez, pentru ca am vazut filmul si mi-a placut foarte mult, dar se spune ca lectura unei carti un se compara cu filmul.
    Merci pentru giveaway. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna!
    Vreau sa ma inscriu la concursuul tau !
    Te urmaresc prin GFC cu numele: ami_tomi.elen
    Am postat pe blogul meu numit :
    http://army-moon.blogspot.com

    Imi doresc foarte mult cartea Coraline de Nail Gaiman. Vreau sa o am in biblioteca.

    Amy

    RăspundețiȘtergere
  27. Te urmaresc cu nameul Addicted.
    As vrea Insomnia de Charlie Huston; imi place ideea cartii si cum ma pasioneaza aceste subiecte mi-o doresc.

    Link: http://sadisticpsiko.blogspot.com/2011/07/book-is-screaming-for-winner.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Te urmaresc prin GFC cu numele: vampirika

    am postat aici:http://iansomelhalder.blogspot.com/2011/07/book-is-screaming-for-winner.html

    imi doresc mult cartea Balul fetelor moarte – Vampirii din Morganville 2, am citit vol 1 si mi-a trezit curiozitatea de avedea ce urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna
    Te urmaresc prin GFC cu numele deuta_01
    Imi doresc cartea Pictorita din Shanghai - Jennifer Cody Epstein deoarece imi plac foarte mult stilul acesta de carti
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  30. GFC: Waryna
    Imi doresc cartea "Captiva" de L.J.Smith,volumul doi din seria Cercul Secret.De ce o vrea?Pentru ca am in biblioteca primul volum si mi-a placut foarte mult.Sunt tare curioasa sa vad cum continua povestea lui Cassie.:D

    RăspundețiȘtergere
  31. Te urmaresc prin GFC cu numele de Iris.

    As dori cartea Cum sa pictezi un mort, scrisa de Sarah Hall.
    Recenziile sale sunt extraordinare, iar firul povestii este cu adevarat intrigant. Din putinul pe care l-am putut citi am fost prinsa de ideile pe care le cuprinde si de stilul atat de frumos al Sarei. Este o carte cu adevarat speciala.

    Am scris despre concurs pe: http://marmeladelady.blogspot.com/2011/07/giveaway_30.html

    RăspundețiȘtergere
  32. Te urmăresc ca Stefana Alexandra
    Am postat aici: http://valsulfluturilor.blogspot.com/2011/07/book-is-screaming-for-winner-giveaway.html

    Eu aş dori Casa noptii - Vol. 6: Tentatia - P.C. Cast, Kristin Cast pentru că am citit primele cinci cărţi din serie şi mi-au plăcut suficient de mult pentru a dori o continuare. În plus cartea chiar merită citită din moment ce e prima din cărţile din serie în care au loc schimbări de perspectivă.

    RăspundețiȘtergere
  33. Te urmaresc cu numele Ely =]
    Aici e postu de pe blog: http://ely-goes-whatever.blogspot.com/2011/07/giveaway-by-emily.html
    Cartea pe care mi-o aleg: Apa pentru elefanti, de Sara Gruen, pentru ca vreau sa vad filmul. Dar nu vreau sa vad filmul pana nu citesc cartea. Am inteles ca povestea e destul de interesanta. Chiar vreau s-o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  34. GFC: simonikool
    Pe blogul meu am postat: http://simonikool.blogspot.com/2011/07/muzica-si-carti.html

    Cartea dorita este: Tropicul cancerului - Henry Miller

    RăspundețiȘtergere
  35. Te urmaresc cu numele de Ioana Lacatusu
    Imi doresc cel de-al doilea volum din seria Cercul Secret,Captiva.Mai am un pic si termin prima carte si imi doresc sa citesc continuarea ei.
    Am postat aici:http://destinulgardianului.wordpress.com/2011/07/31/concurs-10/

    RăspundețiȘtergere
  36. te urmaresc prin gfc cu numele: dorina xD

    cartea pe care mi-am ales-o este fight club, de chuck palahniun. am vazut filmul si mi-a placut foarte mult si vreau sa citesc si cartea, pentru ca am auzit ca este chiar mai buna.

    postarea e asta: http://refuz.blogspot.com/2011/07/im-here-to-win-book.html

    RăspundețiȘtergere
  37. Hey

    Te urmaresc cu numele Carmine.
    As dori cartea "Ce-as fi eu fara tine?" de Guillaume Musso, fiindca povestea promite sa fie interesanta si imi e dor sa citesc ceva romantic.
    Am postat aici http://sulphurize.blogspot.com/2011/07/giveaway_31.html

    RăspundețiȘtergere
  38. azi postezi castigatorul?

    RăspundețiȘtergere
  39. *palahniuk, nu palahniun. :)

    RăspundețiȘtergere