luni, 4 iulie 2011

A new week, a new contest

Uitati si al doilea concurs de carti sponsorizat de Libraria Online Libris.
Pentru diversitate, si posibilitatea a doi norocosi, la ideea mea, reprezentantul librariei (sau mai degraba reprezentanta) a acceptat ca pentru editia asta sa fie alese doua carti.



Cele doua carti care pot fi castigate sunt:





"Mananca, Roaga-te, Iubeste" de Elizabeth Gilbert







La 30 de ani, Elizabeth Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala... Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta la dolce vita si deliciile ei culinare, punand pe ea "cele mai fericite 12 kilograme din toata viata". In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 4 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire- si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.
Devenita rapid besteseller New York Times si besteseller al Asociatiei Librarilor Americani, aceasta carte aparuta in 2006 este perfect rezumata de insusi subtitlul sau: One Woman's Search for Everything through Italy, India and Indonezia (O femeie cauta lucrurile cu adevarat importante in Italia, India si Indonezia).Mananca, roaga-te, iubeste sta la baza unui film avand-o ca protagonista pe Julia Roberts(producator Brad Pitt, regizor Ryan Murphy), care urmeaza sa fie lansat anul acesta.












"Cum traiesc mortii" de Will Self







Cum traiesc mortii? La fel ca viii, cu trei amendamente: nu mai locuiesc in centru, ci in suburbiile Londrei. Au un scop mai "subtil". Si pofte insatiabile, caci au lasat in urma sclavia consecintei. In rest, ca si viii, platesc taxe, fumeaza, merg la slujbe si ies la restaurant. Au memorie, libido, kilograme in plus, invidii, antipatii si vendete. Plimbandu-se cu Lily Bloom prin metropola sau, mai bine zis, necropola londoneza, cititorul afla, printre altele, ca cel mai rau lucru care i se poate intampla unui om este sa nu-si traiasca moartea.










Ce trebuie sa faceti:


*Sa ma urmariti prin Google Friends Contact
*Sa-mi spuneti intr-un comentariu la postul acesta cu ce nume ma urmariti, ce carte va alegeti si sa va motivati alegerea, 
*Sa scrieti intr-un post pe blogul vostru (cine are) despre acest concurs si sa-mi lasati link-ul tot in comentariu.
*Concurul dureaza din 4 Iulie pana in 11 Iulie.
*Castigatorii se vor alege cu Random.Org






Succes tuturor!

23 de comentarii:

  1. GFC: Oana Cimpeanu
    Imi doresc prima carte. "Mananca, roaga-te, iubeste." deoarece filmul mi-a placut foarte mult si mi-as dori sa vad daca s-a ridicat la inaltimea cartii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello! ^_^ In primul rand: te felicit pentru idee <3 .Imi incerc si eu norocul :))

    1.Did this
    2.Crystal M. Rose, imi aleg "Cum traiesc mortii" pentru ca am citit un rezumat care includea si un fragment din carte si mi se pare foarte interesanta ideea.
    3.http://fadedpetal.blogspot.com/2011/07/win-book.html <- here :D * ase observa entuziasmul meu si modul in care ce am postat seamana cu ceva a la teleshoping =]] God :))))
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. GFC: yoli.
    Aleg "Mananca, roaga-te, iubeste" deoarecere mi-am dorit sa o cumpar de mai multe ori cand am vazut-o in librarii, dar nu numai din cauza asta. Vreau sa vad daca imi place la fel de mult ca si filmul. :)
    on the blog: http://obs-for-passion.blogspot.com/2011/07/new-contest.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Te urmaresc cu numele de Addicted. Am postat: http://sadisticpsiko.blogspot.com/2011/07/giveaway_04.html :)
    Mi-as dori cartea "Cum traiesc mortii". Am vazut-o librarie, dar pretul mi-a luat ochii si am ramas cu oftatul. Tare as vrea s-o citesc:x

    RăspundețiȘtergere
  5. FC: Geo.
    Imi aleg "Mananca, roaga-te, iubeste" pentru ca nu am vazut inca filmul si mi-as dori sa aflu povestea intai din carte si abia atunci sa ma uit si la film :D

    Am scris despre concurs aici: http://rebellionabsentee.blogspot.com/2011/07/giveaway-by-emily.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello :*

    Hm, am zis sa imi incerc si eu norocul.

    Te urmaresc cu numele : Yana.
    Imi doresc cartea "Cum traiesc mortii" de Will Self, deoarece sincera sa fiu m-a atras titlul si pare sa aiba un subiect interesant.
    Am postat pe blogul meu un post despre concurs. Te poti uita aici : http://equinoxtime.blogspot.com/2011/07/giveaway.html


    :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Bunaa!

    Te urmaresc prin GFC cu numele de Mademoiselle :) si sunt mandra ! :))
    As alege cartea " Cum traiesc mortii " pentru ca mi se pare o carte foarte interesanta. Totodata cred ca aceasta carte apartine unui gen nou , pe care nu l-am mai incercat dar pe care mor de nerabdare sa il incerc.

    http://dozeinvise.blogspot.com/2011/07/giveaway-si-amintiri.html = Acesta este linkul pentru postare ! :">

    Felicitari pentru ideea ta de a face aceste giveaway-uri [ ce cuvant complicat :)) ] !!

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi încerc iar norocul, aşa că, de urmărit, te urmăresc deja cu numele de Luna. şi mi-aş dorii cartea "Cum trăiesc morţii" pentru că mi se pare o idee interesantă şi pare înţesată cu descrieri întunecate şi o mulţime de lucruri spookie.
    Şi aici este postul de pe blogul meu: http://unusual-mind.blogspot.com/2011/07/giveaway-by-emily-ii.html

    RăspundețiȘtergere
  9. eu vreau cartea a doua!!
    te urmăresc cu Mădă şi vreau să câştig!
    link: http://chefless.wordpress.com/2011/07/05/giveaway-with-books/

    p.s. 4 iulie a trecut de mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut.
    Imi place ideea, imi plac ambele carti, le-as vrea pe ambele, dar optez pentru "Cum traiesc mortii" de Will Self.
    Imi place stilul acestui autor, modul in care isi alege cuvintele, ideile traznite pe care le are cand scrie. Ceea ce face el de fapt. Mi-a placut foarte mult "Cucul si pupaza" si de aceea as vrea sa am cartea si sa pot citi si altceva de la el.

    Aici am postat despre concurs: http://injectat.blogspot.com/2011/07/giveaway.html

    Numele meu : Ana Loveless

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC: Simone
    Imi doresc cea de-a doua carte, "Cum traiesc mortii" de Will Self deoarece am citit descrierea introdusa de tine in post si mi-a captat atentia in mod deosebit avand in vedere ca nu am mai citit ceva de genul. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ingerash Dulce5 iulie 2011 la 15:39

    GFC : Ingerash Dulce
    As vrea prima carte , sunt curioasa daca e la fel de buna ca filmul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu tin minte ca am comentat aici. Ce s-a intamplat cu comentariu meu?

    Te urmaresc cu numele Ely.
    Imi aleg cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" pentru ca imi place mult titlu si de fiecare data cand trec pe langa cartea asta in librarii mor de ciuda ca nu am banii necesari sa mi-o cumpar.
    Am postat si pe blog: http://ely-goes-whatever.blogspot.com/2011/07/giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna :)
    Te urmaresc cu numele de Raluca G.
    Imi doresc prima carte, "Mananca, roaga-te, iubeste", deoarece am vazut atatea recenzii pe net si m-a facut curioasa.
    Nu am blog.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, te urmaresc cu numele de Dudus
    Imi doresc cartea" mananca, roaga'te, iubeste" pentru ca am auzit multe pareri bune despre cele scrise de autoare si la mine in oras este imposibil de gasit.
    http://dudus-uita-sa-viseze.blogspot.com/2011/07/giveaway-by-emily.html

    RăspundețiȘtergere
  16. ^^ Te urmaresc cu numele de Iris.

    As dori cartea "Cum traiesc mortii" de Will Self. Are un titlu atractiv si din cate am inteles, o actiune pe masura. Presupun ca este o superba poveste despre noul cotidial al vremurilor noastre si despre viata traita cu ochii inchisi. Sper din suflet sa o pot citi.

    Postul despre acest concurs: http://marmeladelady.blogspot.com/2011/07/giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Te urmaresc cu numele Sonia:D

    Am ales cartea "Mananca, roaga-te, iubeste" pentru ca din punctul meu de vedere cele trei cuvinte sunt sinteza perfecta a vietii. De asemenea am urmarit ecranizarea acestei carti si astept cu nerabdare sa compar romanul cu pelicula, asa cum fac de obicei (filmul pierde intotdeauna:).

    Nu am blog.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna :)
    Te urmaresc cu numele de Nicoleta.
    Imi doresc prima carte, "Mananca, roaga-te, iubeste", deoarece am vazut numai recenzii favorabile si cred ca merita citita.
    Nu am blog.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna, te urmaresc prin GFC cu numele de Oanna si doresc sa particip la concurs pentru cartea "Mananca, roaga-te, iubeste". Stiu ca s-a facut si un film dupa aceasta carte care am auzit ca ar fi minunata, chiar eu fiind fascinata de descrierea acesteia de ceva vreme insa pana acum nu am reusit sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  20. hey:*

    Te urmaresc cu numele Carmine.
    Am ales cartea "Cum traiesc mortii" fiindca se incadreaza in genul de carti pe care le citesc de obicei si care ma fascineaza.
    Am postat aici http://sulphurize.blogspot.com/2011/07/giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC: maddailade
    Blog post: http://thepurplespringgirl.blogspot.com/p/giveaways.html
    Imi doresc mult "Mananca, roaga-te, iubeste" pentru ca pare o carte frumoasa si interesanta pe care as citi-o cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna!
    GFC: Larisa
    Imi doresc prima carte ("Mananca, roaga-te, iubeste")fiindca chiar daca mi-a placut filmul...este altceva cand citesti o carte si aflii mult mai multe lucruri...ganduri, sentimente, etc.
    -nu am blog-

    RăspundețiȘtergere
  23. Te urmaresc cu numele Emil si vreau a doua carte pentru ca descrierea aia suna foaaaaarte bine!

    RăspundețiȘtergere